De cistelles saludables i saboroses

Les cistelles de productes alimentaris ( o combinat), es un regal tradicional.

 

El tenim interioritzat com a regal sobretot durant les festes de nadal, que crec que és d’on ve l’origen.  Poc a poc, empreses de cistelles, per reduir l’estacionalitat, i tenir feina durant tot l’any, van començar a plantejar cistelles també per altres ocasions. I ha estat ben rebut per tots nosaltres.

 El que no és tant tradicional i està agafant força, i això ve per quedar-se, són les cistelles d’esmorzars, de berenars…  la Covid això ja ho ha accelerat i inclús implantat de manera notòria.

I d’aquests són dels que avui parlarem. Hi ha una gran varietat, tant gran com la que podem fer a una gran superfície o a una botiga delicatessen.

Des d’olicatessen, ja sabeu, que a banda de ser un producte “gourmet” ( no m’agrada gaire el terme, però s’entén), és un producte ecològic, certificat. 

No entenem l’elaboració d’un producte de qualitat que no sigui també un producte saludable. I en aquestes, ens hem anat trobant a persones i empreses que també ho entenen així.

Treballem, per exemple amb Selección Natural, una empresa compromesa (amb el medi ambient, amb la salut, amb les persones…) que escullen productes autèntics, saborosos i saludables. 

Posen especial atenció a la presentació i tenen un tracte exquisit.

Col·laborant amb un mon una mica millor, més amable. Ens agrada col·laborar amb gent així. Un dels esmorzars  que proposen porten la olivada Olicatessen.

Un orgull per nosaltres.  Si els voleu tastar només no us perdeu les seves propostes.

També El Traginer, una altra empresa compromesa a nivell social i amb la qualitat, és una gran aposta per una cistella de productes de qualitat, on el manipulat el duu a terme la Fundació Iris.

Uns cracks!

I com no, amb les nostres sòcies de Mengem Ponent, una cooperativa de Ponent que impulsa micro-projectes per enfortir el consum de producció local. Ens dona una vidilla….

Treballar en xarxa ens agrada, forma part del nostre ADN. Ens ajuda a millorar, a aprendre i entendre el mon des d’altres punts de vista.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?