Valors que ens mouen

El Molí dels Torms, la nostra manera d'entendre l'oli

L’any 2004, dues famílies amb una llarga tradició pagesa  unim els nostres camins per fer realitat un somni compartit: produir un oli d’oliva verge extra ecològic de màxima qualitat, preservar el territori i tenir un impacte positiu en la nostra comunitat.

Amb la construcció d’un molí propi assolim el control complet de la producció, l’única manera de garantir l’excel·lència del resultat i el mínim impacte ambiental del procés.

Tradició familiar i esperit innovador

Antic no vol dir caduc i nou no vol dir millor. Aprenem dels mètodes tradicionals que ens arriben a través de l’experiència de les generacions anteriors que han treballat la terra a la nostra família. Alhora, ens mantenim atents a totes les novetats per incorporar aquells processos i avenços tecnològics que són fidels als nostres principis i ens permeten millorar l’oli que produïm.

Un model integral de producció basat en l’equilibri entre història i modernitat que funciona i que el 2008, tot just començar, rep el reconeixement del Premi Tàstum a la millor innovació agroalimentària.

Arrelats a la nostra terra

Nosaltres canviem, però la terra es manté. A 550 metres d’altitud, dures capes calcàries, argila i guix pateixen les inclemències del temps. Set tot l’any, boira, fred i gelades a l’hivern es contraposen a un estiu sec i amb temperatures molt altes.

Avis, rebesavis, pares, fills i néts hem extret d’aquesta terra crua el fruit que ha donat continuïtat i vida a la nostra família. Avui, sota aquestes oliveres, algunes amb més de 300 anys d’història, mirem endavant amb l’esperança que la nostra intervenció permeti a les properes generacions mantenir viva aquesta relació.

Les finques familiars

Membres actius de la comunitat

Ens sabem part d’un tot, tant amb el territori com amb la seva gent. I volem ser una part activa. A més d’aportar el nostre millor oli ecològic, engeguem iniciatives per la salut, el medi ambient i l’economia de la regió.

Et convidem a conèixer els nostres projectes d’R+D, cooperativisme i comerç local.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris