Valors que ens mouen

El Molí dels Torms, la nostra manera d'entendre l'oli

L’any 2004, dues famílies amb una llarga tradició pagesa a Les Garrigues unim els nostres camins per fer realitat un somni compartit: produir un oli d’oliva verge extra ecològic de màxima qualitat, preservar el territori i tenir un impacte positiu en la nostra comunitat.

Amb la construcció d’un molí propi assolim el control complet de la producció, l’única manera de garantir l’excel·lència del resultat i el mínim impacte ambiental del procés.

Tradició familiar i esperit innovador

Antic no vol dir caduc i nou no vol dir millor. Aprenem dels mètodes tradicionals que ens arriben a través de l’experiència de les generacions anteriors que han treballat la terra a la nostra família. Alhora, ens mantenim atents a totes les novetats per incorporar aquells processos i avenços tecnològics que són fidels als nostres principis i ens permeten millorar l’oli que produïm.

Un model integral de producció basat en l’equilibri entre història i modernitat que funciona i que el 2008, tot just començar, rep el reconeixement del Premi Tàstum a la millor innovació agroalimentària.

Arrelats a Les Garrigues

Nosaltres canviem, però la terra es manté. A 550 metres d’altitud, dures capes calcàries, argila i guix pateixen les inclemències del temps. Set tot l’any, boira, fred i gelades a l’hivern es contraposen a un estiu sec i amb temperatures molt altes.

Avis, rebesavis, pares, fills i néts hem extret d’aquesta terra crua el fruit que ha donat continuïtat i vida a la nostra família. Avui, sota aquestes oliveres, algunes amb més de 300 anys d’història, mirem endavant amb l’esperança que la nostra intervenció permeti a les properes generacions mantenir viva aquesta relació.

Les finques familiars

Membres actius de la comunitat

Ens sabem part d’un tot, tant amb el territori com amb la seva gent. I volem ser una part activa. A més d’aportar el nostre millor oli ecològic, engeguem iniciatives per la salut, el medi ambient i l’economia de la regió.

Et convidem a conèixer els nostres projectes d’R+D, cooperativisme i comerç local.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris