Como vamos evolucionando

logo olicatessen

Estrenem web i tenim moltes novetats (1 de 4)

Portem una pila de mesos treballant (a banda de les feines del camp i les nostres tasques habituals) en repensar com ens comuniquem amb els nostres clients, com transmetem el nostre projecte, com volem que sigui olicatessen. Fa 16 anys que vam començar aquesta aventura i com tot, hem evolucionat, hem après i les coses (ens agradi o no) canvien. 

En aquest primer punt, us explicarem com hem treballat el nou web.

Aquest, és el tercer web que tenim!

No teníem gaire més remei que canviar-lo, si o sí. La tecnologia ha evolucionat i el nostre web s’havia quedat obsolet. En alguns dispositius no es veia bé, les actualitzacions eren molt ferragoses… en fi, que ja ha fet la seva feina i tocava actualitzar-nos.

I direu, doncs, bé, web nou. Ah no! El web nou vol dir:

1 Que volem dir?

Perquè ja no som els de fa 16 anys i ara tenim molts nous projectes entre mans, noves ofertes, més productes… la feina d’escriure, aglutinar en un document tot el que fem… bufa! El dia a dia no ho sembla, però quina feinada hem fet i quanta ens queda per fer! Personalment, ens ha carregat de molta energia positiva.

Mireu aquesta fotografia. Tenen 16 anys de diferencia (els arbres i nosaltres)

Vallcansada 2005
Vallcansada 2020

sessio foto

2 Imatges.

I és clar, les imatges han quedat “velles”, estem avorrits de les fotos que ja s’han utilitzat moltes vegades…. Però és clar, ens ha agafat en aquesta època de mig confinament que no ho ha fet gens fàcil! Aquí en teniu una pista, jajajajaja

3 venta online.

Sempre hem apostat pel petit comerç, pel comerç de proximitat, per les botigues especialitzades. Han estat (i esperem siguin sent) els nostres principals ambaixadors. Expliquen el producte, l’aconsellen a aquells qui l’apreciaran…. però la COVID i el canvi d’hàbits del consumidor, no  ens ha donat gaire alternativa.

I també és cert, que al no estar a grans superfícies ni estar presents a tot el territori, ens era difícil donar resposta a gent que ens demanava comprar i no tenia botiga prop….

Esperem que sigui una eina per facilitar l’accés als nostres productes.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Abrir chat
¿Te puedo ayudar?
Contacta con Olicatessen
Hola ¿Cómo podemos ayudarte?