Amb OLICATESSEN al plat, tens l’èxit assegurat

Amb OLICATESSEN al plat,
tens l’èxit assegurat

EL PERQUE D’UN GRAN OLI

 1. La collita1er_dia_collita_nens_w
  Una vegada es recol·lecta l´oliva, aquesta comença a “morir”. S´inicia la degradació de certs enzims i la qualitat empitjora. La manera de collir doncs s’ha de fer de manera que minimitzi aquests danys. La nostra oliva no rep cops ni toca mai el terra!
 2. Poc temps entre la recollida i la moltura
  Encara que estigui permès que les olives, per fer un oli d’oliva verge extra, es puguin molturar en el transcurs de les 24h següents a la collita , per evitar la degradació esmentada dels enzims , cada partida d’olives Olicatessen es porta immediatament al nostre propi molí, en un màxim de 2 hores. AIXÒ ES UN OLI DE FINCA!
 3. Recol·lecció primerencaoliva arbequina
  Quan les olives es venen a quilos, s’espera a que estiguin ben madures per obtenir –ne més rendiment. Però si el que vols és molta qualitat es recullen just quan comencen a madurar. Ens encanten verdes…
 4. Extracció en fred
  Per normativa, l’extracció en fred s’ha de fer per sota dels 27 graus – temperatura límit que permet que els polifenols, fenols i vitamines es mantinguin. Com més escalfor tingui la pasta més quantitat d’oli s’obté , però més en minva la qualitat. Per això a Olicatessen MAI superem els 23 graus.
 5. L’Acidesa
  És un paràmetre químic que mesura el grau d’àcid gras oleic lliure, i és un indicador general que mostra si hi ha hagut algun factor que ha malmès l’oli (si l’oliva és sana o no, i si ha tingut o no una bona elaboració i/o emmagatzematge). La normativa permet fins a un 0,8 per assolir la categoria de verge extra. A Olicatessen arribem del 0,1 a 0,2 graus d´acidesa com a màxim!
 6. L’oli, de fincadiposits_olicatessen
  El nostre oli d’oliva prové de les nostres finques amb un molí propi. Això és indispensable , ja que podem controlar absolutament tot el procés. Tots el detalls es poden mimar.
 7. Ecològic… evidentment
  Si pretenem fer un oli de molta qualitat, també ha de ser-ho per a la salut, no? Per a la salut, per al sabor, per al medi ambient, per al nostre territori… és una qüestió de responsabilitat i per a nosaltres, de coherència.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?