Condiments

Les fragàncies mediterrànies, potenciades al nostre oli​

olicatessen &

Les herbes aromàtiques són inseparables de la nostra gastronomia. A més d’aportar frescor i intensitat, les seves propietats tenen beneficis per la salut. Aquests condiments combinen olicatessen amb els olis essencials de cada herba. Una opció de categoria per aromatitzar plats, per fer vinagretes o per adobar i macerar aliments.

Romaní

El romaní es conrea en llocs secs de la regió mediterrània. Pel seu contingut en olis essencials, serveix com a condiment a plats cuinats o crus, als quals aporta fragància i color. Aquest oli és especialment indicat per cuinar be, carn blanca i peix. El recomanem també per amanir formatges o per fer dolços.

Menta

Aromàtica, refrescant i remeiera, la menta té un caràcter únic amb gran versatilitat a la cuina. Aquest oli és ideal per amanir enciam, llegums i cremes de verdures. També pot afegir matisos sorprenents a les teves vinagretes, maioneses o iogurts.

Alfàbrega

L’alfàbrega, tan apreciada per l’elaboració de salses, crea aquest oli aromàtic, càlid i dolç, amb moltes aplicacions a la cuina. Es pot fer servir tant en cru com per guisar. És idoni per als arrossos, pastes, carpaccios, verdures i formatges.

Estragó

L’estragó és una planta resistent, que s’ha estès i adaptat a diferents zones del mediterrani durant segles. Les seves fulles aromàtiques i picants aporten a l’oli un to anisat i pausat que el fa ideal per a estofats, guisats, ous i mariscos.

Farigola

Com a planta medicinal d’ús ancestral, la farigola destaca per les seves propietats digestives, tòniques i estimulants. En aquest oli, les seves essències la fan un condiment ideal per a sopes, carns blanques i vermelles, peix blau, formatges i mongeta, entre altres.

All

L’all té una història mil·lenària com a desintoxicant, digestiu i estimulant de les defenses. Concentrat en aquest oli, manté moltes de les seves propietats i aporta un gran sabor. Destaca especialment al pa, a la pizza, amb pastes o amb carns i sopes.

Llimona i gingebre

Un oli ric i complex, amb gran aroma a llimona i presència de gingebre al gust. Realça especialment bé el peix, les amanides, el pollastre, l’ànec i les macedònies de fruita.

Mandarina i sajolida

La sajolida, “l’herba de les olives”, s’ha fet servir tradicionalment com a adob, però té moltes aplicacions culinàries. Els bolets, les patates i els embotits són els aliats naturals d’aquest oli. Per la presència de la mandarina, també per la preparació de vinagretes i per amanir olives.

Caixes olicatesen &

Regala el millor de les nostres oliveres

L’assortiment complet dels nostres condiments és un obsequi que distingeix a qui el rep i a qui el fa.

Pack de condiments

L’assortiment per pujar de categoria a la cuina. Caixa de 5 llaunes d’oli d’oliva verge extra ecològic combinat amb oli essencial d’herbes aromàtiques del Mediterrani.

Pack de condiments + una llauna d'olicatessen

4 llaunes d’oli d’oliva verge extra ecològic combinat amb l’oli essencial d’herbes aromàtiques i una llauna d’olicatessen.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris