Col·lecció olicatessen

Una forma extraordinària de viure l'oli

La personalitat inconfusible de les nostres finques i una cerca constant de l’excel·lència recorren tot el que fem. Endinsa’t en una experiència de sabors i descobreix la potència organolèptica de la nostra oliva.

olicatessen

L'oli local que ha captivat el paladar internacional

olicatessen

L'oli local que ha captivat el paladar internacional

Amb la màxima cura, erudició i respecte pel medi, al nostre molí produïm l’oli d’oliva verge extra ecològic que any rere any és reconegut per la seva expressió refrescant i rica en matisos. Un cupatge d’arbequina i varietats locals recuperades que porta qualsevol proposta gastronòmica a una altra categoria.

Click Here

2.345

Un viatge a sabors ancestrals

2.345

Un viatge a sabors ancestrals

Edició limitada d’un oli d’enorme personalitat que recupera varietats amb segles d’història. Expressiu i concentrat, amb un pas fluid, molt equilibrat, fresc, ampli i molt persistent. En boca té una gran diversitat d'aromes vegetals amb molts atributs secundaris. La sensació és densa, harmònica, suau d'entrada i amb un ràpid creixement.

DISPONIBLE EL DESEMBRE

Click Here

Disponible el desembre

100% Arbequina​

La màxima expressió d’una varietat cèlebre.Tot i ser una de les varietats més populars, l’arbequina adquireix el seu caràcter més destacat al lloc de conreu que la va fer famosa, la nostra comarca. Descobreix-lo amb el nostre oli fet exclusivament d’arbequines de la zona recol·lectades a mitjans de novembre. Un verge extra ecològic distingit per la seva sensació tàctil ametllada, molt agradable i versàtil a la cuina.

olicatessen&

Fragàncies mediterrànies potenciades al nostre oli

Combinem el nostre oli més premiat, Olicatessen, amb els olis essencials de les herbes mediterrànies que defineixen la nostra gastronomia. Una opció de categoria per aromatitzar plats, per fer vinagretes o per adobar i macerar aliments.

Més enllà de l’oli

La versatilitat d'una bona matèria primera

Si bé som uns apassionats de l’oli, les propietats i el gust d’una oliva de qualitat es poden expressar de moltes formes. Et convidem a tastar les nostres arbequines al natural, les olivades, els condiments i molt més.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris