olicatessen

Oli d'oliva verge extra ecològic

El nostre oli més premiat és un cupatge d’arbequina i varietats locals recuperades. Produït únicament amb olives de collita primerenca provinents de les nostres finques, es distingeix per la seva doble expressió: té les característiques de l’oliva verda (refrescant i alegre), però també s’enriqueix amb els sabors de l’oli primerenc (intens i ric en matisos).

Anyada 2020

A diferència dels olis d’agricultura industrial, olicatessen expressa el seu caràcter amb lleugeres variacions cada campanya, recollint així el que l’olivera ha viscut durant l’any.

Aquesta anyada, olicatessen destaca pels seus aromes a tomatera, herbes aromàtiques, poma verda i carxofa. En boca, té un pas fluid i sedós, amb un picant subtil, equilibrat i summament saborós.

Amb valors, sense pesticides

Olicatessen és molt més que un oli: és una forma de respectar la terra, de cuidar la salut, de reivindicar la tradició pagesa, d’abraçar la innovació i de celebrar l’autèntic plaer dels aliments. En la seva producció posem tot el nostre coneixement, entusiasme i esperit de superació.

L’objectiu no només és oferir un oli de màxima qualitat, sinó també fer-lo amb el mínim impacte mediambiental.

Formats disponibles

Qualitat única, en diversos formats

Envasem només en ampolles de vidre fosc i llaunes, els materials idonis per conservar l’oli, ja que no deixen passar la llum i eviten que es malmetin les seves propietats.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris