Un diàleg entre modernitat i història

Mantenim una eterna conversa amb el passat i el present per extreure’n el millor de tots dos. Les formes d’entendre i treballar la terra dels nostres avantpassats són el punt de partida des del qual avancem cap a la innovació. 

Aprofitem molta de la tecnologia al nostre abast avui dia, però partint d’una lectura crítica, que ens permet integrar-la de forma coherent amb la nostra visió de l’olivicultura i l’agricultura ecològica.

El Molí dels Torms: un model productiu dissenyat a mida

Amb la construcció del molí posem en pràctica un procés d’elaboració i conservació que reflecteix el nostre criteri en cada detall. L’enginyeria necessària ha estat adaptada o dissenyada específicament per respondre als nostres estàndards de qualitat i a polítiques de residu 0 i economia circular.

Una recerca de la qualitat

Els sistemes de decantació, els dipòsits d’INOX i el control de temperatura ens serveixen per conservar les propietats de l’oliva i aconseguir així un oli de màxima qualitat.

Amb consciència ecològica

La nostra màquina ventadora, inspirada en el món del vi, neteja les olives sense necessitat d’aigua. Igualment, les màquines triades per elaborar la pasta ens permeten reaprofitar el material descartat a l’oli per fer sabons i adobs naturals.

L'equilibri a les nostres finques

Les nostres oliveres són un bon reflex del lligam entre passat i futur. A moltes de les parcel·les conviuen arbres joves i d’altres centenaris, amb dos i tres segles d’història, el qual ens permet fer cupatges que combinen l’esperit de diverses èpoques.

És precisament en la recuperació del passat on les nostres finques resulten més innovadores: en lloc de dedicar-nos exclusivament a varietats més estàndards com l’arbequina, apostem per mantenir i expandir les varietats antigues, com ara la verdal o arbreblanc.

La terra i la família

Preservar tradicions necessàries

L’agricultura industrial ha transformat molts dels procediments de cultiu i les actituds envers el territori, sovint oblidant la importància de la preservació. Per nosaltres, la defensa del paisatge i la seva història és una disrupció necessària d’aquestes inèrcies comercials, una forma d’admetre que som part d’un ecosistema més gran i de buscar-hi l’equilibri.

Això ens condueix, entre altres iniciatives, a recuperar l’arquitectura rural de la zona, com ara marges, casetes i enjubs, que durant segles han tingut un paper clau en la conservació de l’aigua, tan escassa en aquestes terres.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris