Altres delicadeses

L'essència de la nostra olivera s'expressa de moltes formes

Com a complement als nostres olis, et convidem a descobrir altres formes de gaudir del sabor i les propietats d’una oliva de qualitat.

Arbequines al natural

Sense un fruit de màxima qualitat, els nostres olis no serien possibles. La cura que posem en cada oliva és precisament el que es gaudeix, sense additius ni vinagretes, en aquestes arbequines al natural.

Les collim verdes, durant la tardor, quan el seu color canvia de verd pistatxo a morat. Després de macerar sis mesos en aigua i sal, el seu to es transforma a un ocre brillant. És llavors quan han adquirit ja el seu intens i característic gust.

Crema de xocolata

Un dolç exquisit, tant en fred com per receptes de pastisseria

Per crear un sabor sofisticat i complex, l’oli d’oliva és un dels complements idonis de la xocolata. La nostra crema està elaborada amb xocolata amb llet, sucre de canya, avellanes de Lleida i oli d’oliva verge extra Olicatessen. Tots els ingredients són d’origen ecològic certificat.

Olivada verda i madura

Tot el sabor i cremositat de les nostres arbequines, en dos untables deliciosos tant freds com calents. A més de l’olivada clàssica, elaborada amb olives verdes collides al setembre, explorem una nova recepta a partir d’olives madures. El resultat és una pasta de 100% polpa, finíssima, suau i elegant.

Les nostres olivades es produeixen en un petit obrador als Torms. 

Sabó artesanal

El sabó d’oli d’oliva ja era utilitzat pels romans pels seus excel·lents beneficis per al cutis. Recuperem aquesta saludable tradició amb un sabó hidratant, suau i tonificador. Conté exclusivament oli d’oliva, aigua i hidròxid de sodi. És útil per a tota mena de pells, especialment per a pells sensibles.

S’elabora artesanalment a la comarca. Reforcem així les nostres polítiques d’economia circular, residu 0 i compromís amb el teixit productiu de la regió.

Aconsegueix el millor de la nostra Col·lecció, sense intermediaris