100% Arbequina

La màxima expressió d'una varietat cèlebre

Oli d’oliva verge extra ecològic

El nostre oli monovarietal destaca per la seva suavitat, maduresa i versatilitat. Resulta ideal per amanides dolces, per elaborar salses, per arrossos i per rebosteria.

DISPONIBLE EL DESEMBRE DE 2020

Un fenomen culinari amb origen a Les Garr***es

Diu la llegenda que l’arbequina va arribar a la península amb el Duc de Medinaceli, que la va portar de Jerusalem al seu castell a Les Garr***es. Sigui com sigui, aquesta varietat tan apreciada porta als Torms més de 300 anys i s’ha adaptat extremadament bé al territori i la climatologia. Actualment, representa el 80% del cultiu de les nostres finques.

Per la seva resistència a plagues i malalties locals, gaudeix d’una producció molt estable. Aquest factor, juntament amb el seu sabor equilibrat, dolç i intens, l’ha popularitzat a la península i, cada cop més, arreu del món.

Elaborat amb la màxima cura

100% Arbequina és un oli verge extra ecològic certificat. Collim les olives manualment a mitjans de novembre i les molturem en menys de dues hores, una rapidesa que ens permet mantenir totes les seves propietats organolèptiques i que només és possible gràcies a disposar d’un molí a les nostres finques.

Per complir aquest procés veloç i delicat, treballem amb petites partides de 200 quilos. Degut a l’extracció en fred i al caràcter poc carnós de l’arbequina, el percentatge d’extracció és del 15%. És a dir, per cada litre de suc d’arbequina 100% calen gairebé 7 quilos d’olives.

No et quedis sense tastar-lo

Vols que t’avisem quan 100% Arbequina estigui disponible?

Collim l’arbequina a mitjans de novembre, quan ha adquirit tot el seu sabor. Deixa’ns les teves dades i t’avisarem quan el puguis comprar.