Jornada de portes Obertes: Viure la passió de l’oli

Veure i sentir en primera persona la passió per l’oli és molt senzill durant la campanya de recollida. Gaudir, aprendre, caminar, tastar, sentir… això és el que us proposem per aquesta jornada de portes obertes.

Podrem compartir experiències, resoldre dubtes i comentar directament cada un dels passos.

La recol·lecció de la oliva és un dels moments més importants de l’any. Enrere queden mesos intensos que estem sempre pendents de la meteorologia i que hem fet molta feina, que resulten imprescindibles per oferir la màxima qualitat.

Els camps, sense dubte, són l’essència d’Olicatessen on sempre hem mantingut la mateixa filosofia en l’elaboració de l’oli utilitzant exclusivament les olives de les nostres finques. És el que en el món del vi es denomina “ de terroir” i aquí li diem oli d’autor o de finca, un oli que reflexa a la perfecció les particularitats i característiques del terreny on estem ubicats.

Controlem personalment tot el procés d’elaboració. I aquest seguiment és el que ens diferència.

Sembla que es comença a reconèixer la maduresa i consolidació d’una línia de treball centrada en el camp i procés d’elaboració que dona uns fruits molt positius.

DIES: DISSABTE 22 i DIUMENGE 23 de NOVEMBRE de 2014.
Hora de la visita: 12h. A partir de les 10h tindrem preparat l’esmorzar per als més matiners (botifarra, pa amb tomàquet, florons, ametlles,,,, cafè i infusions).
Lloc: Carretera L701, Km 27,5 – 25164 – Els Torms (Lleida)
Tel. De contacte: 650 943 621 / 973 128 362
Cost de la visita: 0€

RECORDEU! Només cal que confirmeu la vostra assistència (info@olicatessen.com o 973 128 362)

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?