#orgullpages

ElsTorms

Des de fa temps ser pagesos s’ha vist com una baixesa, la última alternativa de qui no en tenia cap, treballar la terra perquè no hi havia més sortida… Pobres, bruts i sense educació. La resistència rural miserable. Els desemparats.

Nosaltres però ens sentim #orgullososdeserpagesos. Hem heretat unes varietats ancestrals que fa més de 3 segles que no es cultivaven, i les hem recuperat. Juntament amb SlowFood hem plantat enmig d’unes terres carregades d’història, plenes d’una riquesa arquitectònica que dibuixa un paisatge romàntic i harmoniós on veure’n una posta de sol es converteix en una experiència inoblidable

Volem continuar vivint en aquesta terra farcida d’arbres centenaris i d’altres de més joves, i ho fem respectant la natura i la biodiversitat que ens envolta, practicant l’agricultura ecològica, sense generar residuos i garantint la sostenibilitat de tot aquest patrimoni natural.

 Per a nosaltres i per a les properes generacions.

La llum d’hivern emblanquida per la boira tant característica d’aquesta terra i el silenci. 

Gaudir el brunzit de les abelles i grills i l’esclat floral a la primavera.

 Olorar l’herba recent tallada, a tomatera, a herbes aromàtiques que embelleixen els camps, a figuera i fruits secs durant l’estiu;

 i, la música dels tractors a la tardor que indiquen que és temps de la collita de la oliva. Aquest és el nostre calendari.

#orgullososdeserpagesos

El Joan, l’Anna, en Venanci, l’Emma i el Benja: un equip, una família units per aquesta terra i per la passió per olicatessen. 

I no estem sols! Estem envoltats d’apicultors, ramaders, viticultors, elaboradors de formatges i licors, de pagesos que treballen la fruita i la verdura…, un territori ple de vida, carregat de futur i l’emoció d’#orgullpages.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?