Ports gratuïts per comandes a partir de 30€

1.500 unitats del cupatge Venanci – NOVETAT

Com sabeu, al Molí dels Torms/Olicatessen, creiem amb les varietats autòctones i fem un gran esforç per aconseguir retornar-les al nostre territori.

Son varietats que es van “perdre” bàsicament pel seu baix rendiment tot i que tenen un gran valor organolèptic (uns aromes i uns matisos sensorials excel·lents) i l’únic coneixement que queda és el que s’ha traspassat generació rere generació. En Venanci, el nostre Mestre d’almàssera, és la 8a generació, i ha preparat aquest oli.

Després de 9 anys, podem fer un cupatge únicament d’aquestes varietats. I l’anomenem “Cupatge Venanci”, doncs ha estat gràcies a ell, que avui puguem tenir aquest oli.
edicio_Venanci

Oli expressiu i concentrat, amb un pas per boca consistent i fluid, molt ben equilibrat, fresc, ampli i molt persistent.
En boca te una gran diversitat d’aromes vegetals sobre tot a tomata i ametlla verda.
La sensació en boca és dens, harmònic, suau d’entrada i creix ràpidament. Intens i complex en parts iguals. Per què el recomanem? Doncs…. no acabaríem, però per GAUDIR-LO, PALADEJAR-LO…

No sabem quan ho podrem repetir, doncs algunes de les olives són capritxoses i no sempre es comporten igual. Us ho deixareu perdre?

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter