Ecotrama premia a Olicatessen, amb medalla de plata

Plata per Olicatessen a Ecotrama

Aquest 2020, s’ha celebrat el XIX Concurs Internacional de Qualitat d’Oli d’oliva Verge Extra Ecològic, EcoTrama, a Córdoba.

La gran novetat, ha estat, fer el tast de classificació entre oliveres. Una gran idea i una experiència bonica i única, en aquests temps tant “estranys” i complexes.

Aquest premi, ens agrada especialment, doncs com tots els que estan especialitzats en producció ecològica, comprenen i tenen en compte la complexitat d’aquest tipus de producció. Les associacions, agrupacions, institucions… que donen suport, esperonen i recolzen aquest tipus de producció, mereixen un gran reconeixement i agraïment per part nostra

Evidentment, aquests concursos premien la qualitat. Però és la qualitat d’un producte, resultat d’una manera de fer, de produir de manera responsable, de tenir cura del territori, de no sobre explotar l’ús de l’aigua, de respectar les varietats locals, de trobar equilibris naturals i treballar per no generar residus, de completar cicles naturals sense pressionar i explotar la natura…. és a dir, partim d’una mateixa base i uns principis comuns. Ens agrada!

Molt contents, orgullosos del resultat i amb energia per abordar una nova campanya, que ara ja comença el compte enrere.

Gràcies i esperem que pugueu gaudir d’aquest oli!

Ecotrama2020

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?