Motius per consumir oli d’oliva verge extra de qualitat. Raó 7

Analítiques. Paràmetres químics controlats, certificats i tastos professionals.

Per poder etiquetar un oli com oli d’oliva verge extra, ha d’acomplir amb una sèrie d’anàlisis físiques, químiques i sensorials.

aranya de tast 2013

La Comunitat Europea dóna els paràmetres de classificació per als olis d’oliva al REGLAMENT (CE) Núm. 2568/91 DE LA COMISIÓ d’11 de novembre de 2003, relatiu a les característiques dels olis d’oliva i dels olis de sansa d’oliva i sobre els seus mètodes d’anàlisis .

L’ oli d’oliva verge extra, està considerat com un producte molt important dins de la dieta mediterrània per les seves propietats nutricionals. Conté àcid oleic (mono insaturat), linoleic (omega-6, omega3) com a poliinsaturats. Es un producte recomanat pel seu nivell d’antioxidants naturals (vitamina E) i quantitat de polifenols. Tots ells molt beneficiosos per a la salut.

logo_eurofulla

A Olicatessen, publiquem cada campanya totes les analítiques i certificats per tal que els consumidors puguin valorar i certificar que l’oli que estan consumint és OLI D’OLIVA VERGE EXTRA, és un producte certificat com ECOLOGIC i de gran qualitat.

FES CLICK AQUI PER VEURE ELS CERTIFICATS I ANALITIQUES

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?