Olicatessen, torna a exposar a Alimentaria.

Alimentaria2018_Olicatessen
Alimentaria2018

Alimentaria és un centre internacional de negocis per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, les begudes i la gastronomia. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector.

DATES: 16, 17, 18 i 19 d’abril de 2018
PABELLO: 2 (Multiple Foods)
Stand: E 547-5
(sota el Paraigua de PRODECA)

Cada dos anys, Alimentaria reuneix a Barcelona les empreses líders en elaboració, fabricació i distribució d’aliments i begudes de més d’un centenar de països. La fira és centre de negocis internacional, ja que atreu compradors d’arreu del món. A nosaltres ens serveix per trobar-nos amb els nostres clients d’arreu.

Us esperem!!!

Estarem al pavelló 2, Multiple Foods.
Saló dels productes de gran consum i de les tendències en alimentació

El saló Multiple Foods, el més heterogeni de la fira des del punt de vista de l’oferta, es divideix en set àrees especialitzades en què participen les primeres marques de la indústria alimentària, tant nacionals com internacionals. En aquest espai catalitzador de les últimes tendències del mercat, els professionals poden conèixer els últims llançaments de la indústria alimentària adaptats a les noves demandes d’un consumidor cada vegada més informat, exigent, ocupat i preocupat per la seva salut.

 

Aquest any, també estarem al Olive Oil bar. És un espai per al tast autoguiat amb l’ajut de fitxes descriptives per descobrir els olis d’oliva verge extra presents a la fira.

No us ho podeu perdre!

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?