Ports gratuïts per comandes a partir de 30€

El Conseller visita El Molí dels Torms

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ens va visitar el passat dilluns 4 de juliol, per tal de des precintar un dels dipòsits de l’oli guardonat com a “Millor Oli d’Oliva Ecològic d’Espanya” de la campanya 2010-2011.

explicació procés

Ha estat un petit acte molt informal i entranyable.

L’alcalde de Els Torms, el Sr. Joan Masip Guiu ha rebut a els convidats (el Sr. Josep LLuís Balsells, president i del Sr. Xavier Pelegrí, gerent del Consell Comarcal de les Garrigues; Josep Maria Guiu, president de la Cooperativa del Camp Els Torms, etc) i hem rebut la visita i sorport dels Veins de Els Torms i dels pobles del voltant.

En aquestes terres no pasen coses així cada dia!

dins la càmara

El Sr. Conseller ha volgut conèixer de primera mà el sistema de cultiu i de producció que fem i els secrets de les varietals que estem recuperant.
trencant precinte

Després de la visita a les instal·lacions hem fet una cata d’oli i hem acabat brindant i prenent unes petites delícies que ha preparat la Ramona (prometo recepta en breu!) de les delicadeses típiques de les Garrigues.
tast d'oli

Per molts anys!

copa de cava

El CCPAE, també n’ha fet menció : http://www.ccpae.org/index.php?option=com_content&task=view&id=373&lang=ca_ES
Tot Lleida.Cat: http://www.totlleida.cat/guiadelleida/index.php?option=com_content&view=article&id=1341:el-conseller-pelegri-visita-el-moli-dels-torms-sl-&catid=38:periodisme-ciutada&Itemid=27

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter