29 de juny de 2011 de 9.30h a 13.00h
  Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida
  C/ Anselm Clavé, 2 | 25007 Lleida

Una empresa, a través de la marca, transmet uns valors. I donar valor als atributs dels seus productes és el que el consumidor acaba comprant. Aquests valors han de caçar amb el client objectiu. No podem anar a TOTS els clients, si no, que hem d’identificar quins són els valors que compartim amb els clients als que ens volem dirigir.

vista general, recollida

El marketing és un acte de negació. Descarta a qui NO ens dirigim per poder focalitzar-nos amb els nostres consumidors.

Els valors identificats han de ser reals i coherents amb l’empresa.

 • Som agricultors per tradició familiar, elaboradors per convicció i uns apassionats de l’oli d’oliva.
 • El nostre projecte i la nostra ambició és l’elaboració d’un oli de finca, un oli d’autor, amb identitat pròpia i capaç d’emocionar.
 • Sota el nostre punt de vista, és imprescindible l’estreta vinculació entre les finques i les instal·lacions industrials i les accions comercials, de marketing, publicitat i relació amb els clients.

  El producte, la marca i el projecte empresarial han de ser coherents de principi a fi, sense deixar-se cap detall. El consumidor és molt sensible i s’adonarà de qualsevol incoherència.

  El resum de la prensa: La Mañana (http://www.lamanyana.es/web/html/lanoticia.html?id=104895&seccio=Econom%C3%ADa&fecha=2011-06-30&sortida=03:00:00)

  One Response

  1. Teniu tota la raó, i molta coherència. Feia temps que no llegia quelcom de sensat i meditat com aquesta petita ressenya. A continuar fent la feina ben feta, que és el que omple el present i repercuteix en el futur!

  Comments are closed.