Ports gratuïts per comandes a partir de 30€

Època de poda

Després de la collita, arriba el fred i l’olivera, com qualsevol altre arbre, fruiter o no, reposa. Entra en fase de repòs vegetatiu, i és en aquest moment on s’ha der fer la poda, per sanejar i per preparar l’arribada de la primavera i ho pugui afrontar amb força.

Per que es poda?

  1. Per treure branques danyades i /o malaltes.
  2. Mantenir /donar forma a l’arbre. D’aquesta manera, podem assegurar una bona aireació-ventilació i radiació solar, que són els millors fungicides naturals*.

D’aquesta manera aconseguim:

  •  Augmentar el número de fruits /collita
  • Sanejar l’arbre (així garantim la seva salut i que ens doni fruit)
  •  Millora el creixement.

Sembla una tasca senzilla, però no ho és gens. Una mala poda danya l’arbre, alterant el seu creixement, la seva salut (tronc, branques, arrels) i en conseqüència, els fruits.

Després de la poda i per acabar de preparar el terreny, l’abonament dels camps és imprescindible.

En el moment de repòs dels camps és quan hem de fer la feina de preparació per que al arribar la primavera les arrels necessitaran els nutrients que s’han anat “consumint” durant l’any ( tant elements químics – com el potassi, el nitrogen…- com els elements microbiològics)

* Sempre cerquem la manera natural i més respectuosa (tant amb l’arbre, amb medi ambient, amb el territori i les persones que treballem i consumim ), doncs practiquem l’agricultura ecológica.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter