Extra gold a Biol per Olicatessen

A la 22 edició del concurs internacional BIOL, Olicatessen ha estat guardonat amb la medalla Extra Gold. Un gran reconeixement a la qualitat del nostre oli, que ens enorgulleix i emociona.

El Premi BIOL, dedicat als olis d’oliva extra verge ecològics, és un punt de referència global per a tot el sector de l’oli d’oliva. Va començar a Andria, sud d’Itàlia, a través de la iniciativa d’C.I.Bi. I el personal tècnic del programa “Oli i Qualitat”, el prestigiós premi internacional s’ha desenvolupat des de 1996.

Cada any, més de 300 productors de més de 17 països diferents, i dels cinc continents, presenten els seus millors olis. Aquests es sotmeten a la rigorosa prova dels panells internacionals de tast i s’analitzen per laboratoris qualificats seleccionats per BIOL, per produir una visió completa i fiable del sector mundial de l’oli d’oliva ecològic.

A través del seu personal tècnic permanent qualificat i la seva xarxa internacional d’experts, BIOL ofereix un servei tècnic de formació, informació i investigació. Aquesta instal·lació satisfà les necessitats dels productors d’oliveres i productors d’oli d’oliva del món que produeixen un producte de qualitat, cuidant tots els aspectes ètics i mediambientals.

BIOL també publica una guia en línia dels millors olis d’oliva del món, que està disponible com un servei a compradors i minoristes. BIOL organitza un esdeveniment internacional cada any a la regió italiana de Pulla.

A més, se celebren altres esdeveniments en tots els països participants i regions italianes per promoure el coneixement i l’interès dels consumidors per productes de qualitat orgànica. BIOL representa un important patrimoni de coneixements i experiències específics que creix cada any gràcies a les aportacions del jurat internacional i dels Comitès Territorials i dels fòrums i tallers organitzats per l’Observatori Internacional de l’Oli d’Oliva.

BIOL ofereix als productors, comerciants i consumidors la millor manera d’entendre, avaluar, seleccionar i afegir valor a la millor qualitat de l’oli d’oliva ecològic.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?