Una introducció pràctica a l’olivicultura

Calendari de l’activitat: Mitjans d’octubre i novembre

Taller on podrem veure com es recol·lecten les olives a les nostres finques. Seguirem tot el procés fins al molí, on veurem el procés de molturació. Gràcies a l’adaptació de la maquinària que hem fet per adequar-la a les nostres necessitats i a la nostra filosofia, les dimensions reduïdes del molí permeten una visió molt particular de com fem oli. 

Mínim d’assistents: 6 persones

Màxim d’assistents: 12 persones

Inclou: Passejada per les finques mentre veiem com els nostres pagesos fan la recol·lecció de l’oliva, parlarem de curiositats i anècdotes i seguirem la visita fins al molí, que visitarem i on veurem el procés de primera ma.

Preu: 10€ per adult, 8€ per a menors (fins a 12 anys).

Els mètodes de pagament seran en efectiu abans de començar el taller al mateix Molí, o per transferència bancària al fer la reserva.

Informació complementària:

Localització: carretera L-701, km 16,5, Els Torms (Les Garrigues). A Google Maps hi trobareu les indicacions.

Al molí disposem d’una esplanada on aparcar els cotxes i, si cal, des d’allí desplaçar-nos amb el nostre vehicle particular fins a les finques, on també hi podrem aparcar.

Important per a logística! Aquesta zona de Les Garrigues només disposa de cobertura Movistar. És important consultar la ruta prèviament o demanar informació per avançat si tenim altres companyies.