Aprèn a fer les teves pròpies conserves

DATES : octubre i novembre, ja que les olives pel taller les recollim de les nostres finques i és el punt òptim de maduració del fruit.

En aquest taller expliquem diferents processos de maceració de les olives que recol·lectarem amb les nostres pròpies mans. És un procés ancestral i heretat de moltes generacions anteriors, que  buscaven la manera de tenir olives de taula durant tot l’any, fins a la següent collita. Des d’olicatessen volem contribuir a que aquesta herència no es perdi.

Vols conèixer una forma ben senzilla de fer-ho? En aquest vídeo et fem una petita introducció.

Mínim d’assistents: 6 persones

Màxim d’assistents: 12 persones

Inclou: passejada per les finques mentre recol·lectem les olives. Proporcionarem un pot de vidre amb tapa que serà el que omplirem d’olives i que els visitants es podran emportar a casa. També proporcionarem la sal per macerar-les i herbes aromàtiques, que també podran recol·lectar a la finca.

Preu: 10€ per adult, 8€ per a nens (fins a 12 anys)

Els mètodes de pagament seran en efectiu abans de començar el taller al mateix Molí, o per transferència bancària al fer la reserva.

Informació complementària:

Localització: carretera L-701, km 16,5, Els Torms (Les Garrigues). A Google Maps hi trobareu les indicacions.

Al molí disposem d’una esplanada on aparcar els cotxes i, si cal, des d’allí desplaçar-nos amb el nostre vehicle particular fins a les finques, on també hi podrem aparcar.