12 de 12. Raons per consumir Oli d’Oliva Verge Extra

Conservant

L’oli d’oliva verge extra és ric en polifenols i vitamina E, uns potents antioxidants naturals que protegeixen als aliments durant molt de temps.

 

De fet, històricament és una de les tècniques de conservació més antigues que existeixen.

Era habitual que les famílies, sobretot del mon rural i de costa, fessin conserves amb oli d’oliva verge extra per mantenir durant tot l’any els productes de cada temporada.

Aquest procés, a més a més, conserva tots els nutrients dels aliments.

Així doncs, no és d’estranyar que el sector de la conserva  (industrial i sobretot artesanals) utilitzin el verge extra per garantir la qualitat dels seus productes.

L’ús del verge extra, tot i que està augmentant la seva utilització, sobretot en les gammes altes, representa al voltant d’un 5% dels envasat.

Els olis verges, oli d’oliva i d’altres de procedència vegetal com el gira sol continuen sent els protagonistes  als lineals.

 

La conserva, és una de les tècniques de conservació més antigues que existeixen. L’oli d’oliva verge extra és ric en polifenols i vitamina E, uns potents antioxidants naturals que protegeixen als aliments durant molt de temps

 

Artícles d’interés:

https://revistaalmaceite.com/2021/05/19/solo-el-5-de-las-conservas-de-pescado-que-llevan-aceite-de-oliva-emplean-virgen-extra/

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?