Tast entre oliveres ancestrals

Us proposem un tast i una passejada entre oliveres. I us el proposem entre les oliveres de les nostres finques, que són de varietats ancestrals recuperades de la nostra comarca. Trobareu racons amb oliveres centenàries, marges de pedra seca, i hi podreu veure un entorn de treball que combina la tradició amb la modernitat.

Tastarem 3 olis Olicatessen ecològics i, entre ells, 1 oli de varietats ancestrals recuperades. El tast és guiat amb copa de tast, tot i que es pot combinar amb pa.

Completarem el tast amb un maridatge dels nostres productes: olivada, olives i crema de xocolata (segons disponibilitat)

Què inclou: Passejada entre oliveres, tast d’oli i maridatge dels nostres productes, sempre ecològics.

Reserva

Cal reserva prèvia i les hores poden ser convingudes.

Número d’assistents: Mínim : 6 persones – Màxim : 12 persones

Preus i mètodes de pagament:

Passejada i tast: 10€ adult / 8 € nens (fins a 12 anys), gratuït per a nens menors de 6 anys. Els nens han d’anar sempre acompanyats d’un adult.

Els mètodes de pagament seran en efectiu abans de començar el taller al mateix Molí, o per transferència bancària al fer la reserva.

Durada: 1:30h aproximadament.

Temporalitat: tot l’any, sempre depenent de la meteorologia, ja que es realitza a l’exterior.

 

Informació complementària:

 

Idiomes dels tallers i visites: Català, Castellà i Anglès

Localització i pàrking: El lloc de trobada serà el Molí dels Torms.

Localització: carretera L-701, km 16,5, Els Torms. A Google Maps hi trobareu les indicacions.

Al molí disposem d’una esplanada on aparcar els cotxes i, si cal, des d’allí desplaçar-nos amb el nostre vehicle particular fins a les finques, on també hi podrem aparcar.

Important per a logística! Aquesta zona només disposa de cobertura Movistar. És important consultar la ruta prèviament o demanar informació per avançat si tenim altres companyies.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter

T'interessa participar?

Emma Rovira
973 128 362
info@olicatessen.com

Altres activitats

experiencia_brostada

La Brostada

Descobrim les plantes, moltes vegades anomenades males herbes, que creixen als marges o als camps, i que tenen grans valors, tant remeiers com culinaris.
Cal reserva prèvia
Durada : 1,5h aprox.
Preu : 10€ /adult – 8€ /menors de 12
Grups reduïts

Fem oli

Durant la campanya de recollida de l’oliva (de principis-mitjans d’octubre a finals de novembre), podeu conèixer de primera mà com s’elabora l’oli d’oliva verge extra. Des de collir l’oliva al tros fins a la seva molturació al molí.
Tots els dissabtes a les 10:30h durant campanya de recollida

Taller: Oliva de taula

Aprèn a preparar les teves olives en conserva, una forma senzilla i creativa d’afegir els teus sabors preferits a les olives de taula.
Cal reserva prèvia

Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?