16/OCT/2021: Jornada de portes obertes

Un any més, tornem a celebrar la jornada de portes obertes. Un dia per veure i viure un dia de collita.

Ens agrada ensenyar com treballem, com son les nostres finques, que ens poseu cara, i veieu el procés complert de l’elaboració del oli d’oliva verge extra ecològic olicatessen.

Per tal de poder celebrar aquesta jornada, i fer-ho de manera segura, és imprescindible que us inscriviu prèviament (per correu electrònic al info@olicatessen.com, per telèfon   al 973128362o per WhatsApp al 650 943 621).

L’aforament serà limitat, i tot i que l’activitat és a l’exterior, l’organització es farà de manera que s’evitin aglomeracions.

 

Com serà l’activitat?

 

Arribada al molí, on podreu esmorzar mentre esperem que arribi el grup, ens podem posar cares, saludar-nos i posar-nos una mica al dia, que després de tant de temps, ens fa molta il·lusió!

Després, anirem a les finques (cada unitat familiar en el seu cotxe), que estan a 5 minuts. El Venanci ens estarà esperant mentre cull olives. I aquí us explicarem les diferents varietats, com cultivem, com collim, l’arquitectura rural, curiositats del territori…. i els /les més petitxs, podran pujar al paraigua a collir olives!

 

Una vegada acabada la collita, portarem les olives al molí, on el Benja les entrarà a l’almàssera, les ventarà i començarà el procés de molturació. Tant l’Anna com l’Emma us guiaran  (en grups bombolla /familiars com hagueu vingut, en grups de màxim 5 persones) a través de l’almàssera per tal que pugueu veure el procés sencer.

 

A l’exterior, altra vegada, podreu tastar oli “vell” i oli del raig. Una gran manera de veure i entendre l’evolució de l’oli d’oliva verge extra.

Us ho perdeu???

En resum:

📆  : Dissabte 16  d’octubre 2021

Horaris d’arribada torn 1:

Arribada a les 10h i visita a les finques a les 10:45h

11:45h. Visita i tast a l’almàssera.

Horaris d’arribada torn 2:

Arribada a les 11h i visita a les finques a les 11:45h

13:00h. Visita i tast a l’almàssera.

 

Podeu fer la reserva a:

☎️ 650 943 621

📧 info@olicatessen.com

 

📍 Punt  de trobada: Molí dels Torms / Olicatessen. Carretera L701, km 16,5 – 25164 Els Torms

😷  Per la seguretat de tots, preguem l’ús de mascareta

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Obrir chat
Et puc ajudar?
Contacta amb Olicatessen
Hola, com podem ajudar-te?